Beleef een traditionele cacaoceremonie met Kim

Heb jezelf lief

WAT ZIJN CACAOCEREMONIES?

Beleef een traditionele cacaoceremonie met Kim

Cacaoceremonies bestaan al duizenden jaren en cacao wordt ook wel het hartmedicijn genoemd. Het drinken van ceremoniële cacao nodigt je op een liefdevolle manier uit om in contact te komen met je ware zelf en om meer zelfliefde te creëren. De spirit van cacao zorgt er namelijk voor dat je hart opengaat. En dat je met een liefdevolle focus naar je hartplek kunt gaan om daar te zijn waar je mag zijn. Daarom, Beleef een bijzondere cacaoceremonie met Kim.

WAAROM EEN CACAOCEREMONIE?

Ervaar zelf de positieve werking van cacao

Ik voel een liefdevolle roep om de verschillende manieren van cacaoceremonies te mogen delen met jou. Cacao heeft namelijk een positieve werking op het mentale, fysieke en spirituele vlak. Doordat de cacao een goede doorbloeding activeert van onder andere de hersenen, bevat de ruwe ceremoniële cacao de ingrediënten die lichaam en geest doen helen. Het versterkt daarbij op natuurlijke wijze de afgifte van gelukshormonen.

BELEEF NU ZELF EEN CACAOCEREMONIE

Meer diepte in jezelf

Een gecombineerde cacaoceremonie, waarbij je cacao combineert met rapé, zorgt ervoor dat je makkelijker contact kunt maken met je hartenergie.

Ook kun je kiezen voor mama cacao. Hierbij zul je veel inzichten krijgen, je zult echt de diepte ingaan en de innerlijke reis duurt langer. Diepe blokkades kunnen worden opgelost.

Belangrijk om te weten

 – Cacao heeft geen hallucinerende effect en je kan nergens in blijven hangen – Bij zwangerschap wordt het drinken van ceremoniële cacao afgeraden – Bij gebruik van antidepressiva en medicatie tegen hoge bloeddruk adviseer ik niet deel te nemen aan een van de cacao ceremonies

Wat jij kunt verwachten tijdens deze Cacaoceremonie?

Tijdens deze cacaoceremonie ga ik jou bewust maken over de splitsing in je denkgeest wat bij iedereen onbewust ontstaat. Ik ga je uitleggen wat je eigengemaakte gedachtegang is en wat de gedachtegang is die jij denkt samen met je ware essentie je hogere zelf. Dit laat ik jullie ervaren door eerst gezamenlijk uit ons hoofd in ons lichaam te landen en dan door de natuurlijke intelligentie te activeren met een inspirerende geleide dans. Nadat we heerlijk zijn geland in ons lichaam gaan we de intentie zetten wat jou op dit moment het meest tegenhoudt je mooiste leven te leven.

Dit gaan we met elkaar bespreken (niet verplicht) op het moment dat we gezamenlijk onze cacao aan het opdrinken zijn. Nadat we allemaal onze intentie hebben gezet en de cacao ervoor zorgt om makkelijker in ons hartenergie te kunnen komen en te blijven, neem ik jullie mee in een begeleidende hartmeditatie waarin jij leert hoe jij los kunt laten vanuit je hart energie. De cacao zorgt er vooral voor dat je op een liefdevolle manier in jezelf kunt kijken naar alles wat er speelt en erachter komt wat je niet meer dient om dat los te kunnen laten.

Nieuwsgierig geworden?

Meld je nu aan voor deze bijzondere cacaoceremonie en beleef op liefdevolle wijze de diepere lagen in jouw bewustzijnDeze investering in jezelf kost slechts €55,- p.p.