Droom realisatie Retraite

Heb jezelf lief

30 november t/m 3 december 2023

4 Daagse Droom realisatie Retraite Duitsland

Hoe fijn zou het zijn dat je je even volledig kunt terugtrekken en ontsnappen aan het dagelijkse leven. Echt weer voelen waar het leven voor JOU om gaat. Ruimte hebben om jezelf op alle lagen te ontmoeten, ieder voor zich ontdekken welke lagen je tegen houden, deze dan los laten om je droom te kunnen gaan leven. Ben jij klaar voor een diepgaande begeleiding en transformatie met jezelf die blijvend is? Geef jezelf deze 4 daagse Droom realisatie Retraite cadeau!

Wat is deze Droom realisatie Retraite?

4 dagen lang jezelf op een nieuwe manier leren herkennen. Op een ontspannen plezierige manier loskomen van je dagelijkse sleur en verbinden met je authentieke zelf. Rust ruimte creëren in jezelf en te voelen wie jij in essentie bent en van daar vandaan je dromen gaan realiseren.  Het is een all-in retraite en overal is aan gedacht zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is. Er is tijd voor zelfreflectie en je kan je terug trekken om alles even te laten landen en te integreren.

Voor wie is deze Droom realisatie Retraite?

Iedereen die toe is aan diepe ontspanning en verdieping in hun innerlijk weten. Mensen die elke dag in contact willen leren blijven met zichzelf en van daar vandaan hun dromen willen realiseren. Het spirituele, aards willen maken en in de praktijk brengen. Voor de change-makers, HSPers, coaches, healers en wie zich aangetrokken voelt en zich zelf diepe transformatie gunt.

Meer over Kim Wijnsma Coaching ->

Wat kun jij verwachten tijdens deze Retraite?

 – Mediteren – Ademwerk – Energiewerk & Healing – Vrouwelijke & mannelijke energie – Verdiepen ontspanning – 1 Traditionele cacaoceremonie – Ontwaken Innerlijke intelligentie

Na deze retraite kun jij zelfstandig:

 – Keuzes maken van binnen uit – Plek innemen – Grenzen stellen – Je eigen energie behouden – Rust in je hoofd en lichaam behouden – Omgaan met weerstanden in en om jou heen – Rekening houden met jezelf – Werken met je eigen energie – Je droom weten hoe te realiseren

Waar wordt deze Droom realisatie retraite gehouden?

Net over de grens op een prachtige rustgevende, natuurrijke locatie in Duitsland bij www.bijlieza.com. Het is een heerlijke plek met een immense groene tuin in het buitenland en toch dichtbij. Er is een sauna aanwezig, er zijn vuur plekken en er is heel veel ruimte voor rust.

Jouw investering:

Deze 4 daagse Droom realisatie retraite is €888,00 Euro per persoon exclusief BTW inclusief 3 overnachtingen, vegetarische ontbijt, lunches en diners, koffie, thee en lekkere tussendoortjes.

Heb je nog vragen of wil jij je voor deze Droom realisatie Retraite aanmelden, dat kan via met het onderstaande contact formulier Voel je welkom in een safe place met gelijkgestemden.

Stel hier je vragen of meld je aan