Lees nu meer over Kim

Heb jezelf lief

OVER KIM

Mijn verhaal

Ik ben Kim Wijnsma, 40 jaar, getrouwd en moeder van twee kinderen. Mijn passies zijn paarden, honden en menselijk gedrag. Sinds mijn zestiende woon ik zelfstandig en heb me altijd aangepast aan anderen. Helaas ben ik drie keer aangerand, wat mijn gevoel van veiligheid heeft aangetast. Altijd alert op mijn omgeving, vond ik het moeilijk om hulp te vragen. Mijn loopbaan begon met mens en paard, later ook met getraumatiseerde paarden en honden. Altijd was ik op zoek naar bevestiging van buitenaf. Rond mijn dertigste belandde ik in een zware depressie.

Ik had alles…..

Ondanks dat ik alles had waar ik ooit van gedroomd had, kon ik geen geluk vinden in wat ik had bereikt. Dagelijks voelde ik me vermoeid, eenzaam en werd ik overweldigd door een gevoel van moedeloosheid. Niemand in mijn omgeving leek dit echt op te merken, omdat ik mijn innerlijke strijd goed verborg. Ik begon te twijfelen aan mijn eigen waarde in deze wereld en stelde mezelf de vraag: Is dit werkelijk het leven dat ik wilde?

Innerlijk werk en energie

Ik ben gestart met innerlijk werk en energiewerk, waarbij ik talloze boeken heb gelezen, verschillende opleidingen en cursussen heb gevolgd, healings heb ontvangen en spirituele trajecten heb doorlopen. Met mijn 20 jaar ervaring in de omgang met mens en dier heb ik ontdekt waarom geluk me ontglipte. Het besef drong door dat ik mijn focus binnenin mijzelf moest verleggen. Door diepgaand in te gaan op het oncomfortabele in mezelf, werd duidelijk hoe ik al die tijd mijn eigen geluk en plezier saboteerde.

Telkens wanneer ik me niet goed voelde, probeerde ik bewust te achterhalen waar dit gevoel vandaan kwam. Gedurende de dag merkte ik diverse plekken van spanning, ongemak of stress in mezelf op. Ik ontdekte hoe ik mijn focus kon verschuiven, zowel binnen als buiten elk moment, om zo snel mogelijk te ontsnappen aan dat oncomfortabele gevoel.
Wat ik de afgelopen jaren heb geleerd en waarin mijn persoonlijke groei nog steeds doorgaat, richt zich vooral op innerlijk werk en energiewerk. Ik heb bewust leren ontspannen op verschillende niveaus en manieren, waarbij ik gebruikmaak van technieken zoals trauma release exercises en ademhalingsoefeningen. Door dit proces heb ik ontdekt hoe ik deze praktijken dagelijks kan integreren. Het stelt me in staat om op elk moment van de dag, vooral wanneer het ongemakkelijk is binnen of rondom mij, snel weer comfort voor mezelf te creëren. Dit gun ik iedereen uit de grond van mijn hart!
Kim Wijnsma coaching mens dier relatie

“Want als je iets wilt veranderen moet je ook anders gaan doen!”

Ik besefte dat ik mijn eigen zoektocht naar geluk en plezier saboteerde, vooral door extern te zoeken. Niemand had me laten zien dat ik op elk moment mijn focus kon veranderen; het was iets wat de mensen om me heen niet geleerd hadden en zelf niet wisten hoe ze dat moesten doen. Als een sterk gevoelsmens was ik altijd bezig met het controleren van mijn omgeving, zonder echt bij mijn eigen gevoel te blijven en ernaar te luisteren.

Nu durf ik volledig te vertrouwen op mijn gevoelens en het onbekende. Dagelijks voel ik me goed en kan ik mijn focus verschuiven naar wat ik werkelijk wil, boordevol energie. Ik doe nu waar mijn hart ligt en beleef enorm veel plezier in alles wat ik onderneem en met wie ik ben. Het genieten is echt terug in mijn leven, en ik ervaar rust in zowel mijn hoofd als lichaam. Ik voel me geliefd en gewaardeerd, zowel door mezelf als anderen. Mijn gezondheid is aanzienlijk verbeterd, en ik beleef dagelijks mooie en fijne momenten.
Nu weet ik hoe ik mijn oneness/eenzijnsplek kan bereiken en behouden, waar mijn innerlijke verlangen en wijsheid zich bevinden. Ik heb mijn innerlijke kracht herontdekt, die altijd al aanwezig was! Ik laat me nu leiden door deze innerlijke plek die in ieder van ons aanwezig is. Wellicht ben je, net als ik, vergeten hoe daar te komen en te blijven.

Zoektocht besparen

Ik wil je helpen terug te keren naar de bron in jezelf, naar wie je werkelijk bent. Mijn missie is om anderen te inspireren hoe ze hun focus kunnen verleggen tijdens ongemakkelijke momenten, zodat ze hun intuïtie kunnen herontdekken. Hierdoor kunnen ze, net als ik, volop genieten en het leven als fantastisch ervaren. Het is dichterbij dan je denkt; ga door het ongemak om het comfortabeler te maken en de kloof tussen waar je nu staat en waar je wilt zijn te overbruggen. Laat je niet gevangen houden in de vergissing waar ik lang in vastzat.

Reconnect your Inner Power Een persoonlijk afgestemd transformatietraject met snelle positieve veranderingen op alle gebieden in en om je heen in je leven. Waar wacht je nu nog op? MIJN WERKWIJZE

Wil je meer Informatie?

Voel je vertrouwd en geen onbekende en kijk rustig rond op mijn website, lees over wie ik ben en wat ik doe. Ik wil je graag helpen jezelf te leren helen, zodat jij weet je leven te veranderen op elk oncomfortabel gevoel en/of moment. Laat me weten wat ik voor je kan doen door vrijblijvend onderstaand formulier in te vullen.