Lees nu meer over Kim

Heb jezelf lief

OVER KIM

Mijn verhaal

Ik ben Kim Wijnsma, 39 jaar jong, getrouwd en moeder van twee prachtige kinderen. Ik heb een passie voor paarden, honden en het menselijk gedrag. Ik heb mij altijd een buitenstaander gevoeld en anders dan anderen. Vanaf mijn 16e woon ik al op mijzelf. Altijd hard willen werken en mij aanpassen aan anderen was voor mij het belangrijkste in het leven. Ik ben drie keer aangerand en heb mij nooit meer echt veilig gevoeld op deze prachtige aardbol. Ik was heel alert op alles om mij heen. Hulp vragen kwam niet in mijn woordenboek voor. Ik stond altijd klaar voor anderen en ik stelde mij onderdanig op, omdat ik graag aardig gevonden wilde worden en ergens bij wilde horen. Ik heb altijd gewerkt met mens en paard en later met getraumatiseerde paarden en toen kwamen de honden er ook nog bij. Ik ben een paar keer naar het buitenland geweest om daar te werken en ik wilde altijd meer en meer leren van de beste paardenmensen, want ja, ik vond mijzelf nooit goed genoeg. Ik was steeds bevestiging aan het zoeken aan de buitenkant. Werkte als teammanager in de transportwereld en rond mijn dertigste belandde ik in een zware depressie.

Ik had alles…..

Ik had alles waar ik altijd van droomde, maar kon niet gelukkig zijn en genieten van wat ik allemaal had. Ik voelde mij dagelijks moe, alleen en werd moedeloos van mijn leven. Niemand om mij heen had dit echt in de gaten. Ik kon alles goed verbloemen en ik geloofde dat ik er niet toe deed op deze wereld en vroeg mij af: is dit nou het leven?

Innerlijk werk en energie

Ik ben met innerlijk werk begonnen en energiewerk. Ik las heel veel boeken en heb verschillende opleidingen hierin gedaan, cursussen gevolgd, healings ontvangen, spirituele trajecten doorlopen, verschillende ontspanningsmethodes gevolgd om mijzelf beter te kunnen begrijpen. Door de 20 jaar ervaring met mens en dier heb ik ontdekt waarom ik niet gelukkig kon zijn. Ik kreeg in de gaten dat ik mijn focus overal in mij moest leren veranderen. Al het oncomfortabele in mij ben ik toen ingegaan en ik kreeg in de gaten hoe ik al die tijd zelf mijn geluk en plezier aan het saboteren was.

Elke keer als ik me niet goed voelde, probeerde ik me er bewust van te worden waar dit dan zat. Ik ervaarde gedurende de dag op verschillende plekken spanning, ongemak of stress in mijzelf. Ik kreeg in de gaten hoe ik de focus kon verleggen op en in elk moment om zo snel mogelijk weer uit dat oncomfortabele gevoel af te komen.

Alles wat ik de laatste jaren geleerd heb en waarin ik me nog steeds blijf ontwikkelen, is vooral het innerlijk werk, energiewerk met daarbij bewust leren ontspannen op verschillende manieren en lagen. Deze technieken met de trauma release excercises en ademhalingsoefeningen en nog veel meer realiseerde ik mij hoe je je dit dagelijks eigen kunt maken. Ik ben erachter gekomen hoe, wanneer en waarvoor ik dit kan gebruiken gedurende de dag als het oncomfortabel is in of om mij heen om dat zo snel mogelijk weer comfortabel voor mijzelf te maken. En dit gun ik iedereen zo vanuit het diepste van mijn hart!

Kim Wijnsma coaching mens dier relatie

“Want als je iets wilt veranderen moet je ook anders gaan doen!”

Ik ben gaan inzien hoe ik mijn eigen geluk en plezier saboteerde waar ik zo naar aan het zoeken was en dat vooral aan de buitenkant. Niemand heeft mij laten inzien dat ik op elk moment mijn focus kan veranderen, omdat het de mensen om mij heen niet geleerd was en zij zelf niet wisten hoe ze dat konden doen. Ik was altijd al een enorm gevoelsmens en was altijd vooral bezig alles om me heen te controleren en bleef niet bij mijn eigen gevoel en luisterde hier ook niet naar. 

Nu durf ik volledig te vertrouwen op mijn gevoelens en het onbekende! Ik weet me dagelijks goed te voelen en de focus te verleggen naar wat ik wel wil en zit vol energie. Ik ben gaan doen wat ik het liefste doe en heb enorm veel plezier in alles wat ik doe en met wie ik ben. Ik geniet echt weer en nu heb ik rust in mijn hoofd en lichaam en ik voel mij geliefd en gewaardeerd door mijzelf en anderen. Mijn gezondheid is met sprongen vooruit gegaan en ik ervaar dagelijks mooie, fijne momenten.

Nu weet ik hoe ik in mijn oneness/eenzijnsplek kan komen en blijven, waar mijn innerlijke verlangen en wijsheid zit. Ik hervond mijn innerlijke kracht die er altijd al zat! Ik laat mij nu leiden door deze plek in mij die iedereen in zich heeft. Je bent het waarschijnlijk, net als ik, vergeten hoe daar te komen en te kunnen blijven

Zoektocht besparen

Ik wil jou je zoektocht besparen en je terugbrengen naar de bron, de heilige plek in jezelf en dus naar wie jij in essentie bent. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te inspireren hoe je steeds op verschillende oncomfortabele momenten in jou de focus verlegt en weer weet hoe jij je hartsingevingen tot je mind kunt laten komen, zodat jij net als ik weer volop kunt genieten en je leven echt als fantastisch kunt ervaren! Vol energie en dagelijks gelukkig kunnen zijn in het leven dat jij nu leeft. Het is dichter bij dan je denkt en je zult het oncomfortabele in moeten gaan zodat het weer comfortabel voor je wordt. De laag tussen waar jij nu staat en het liefst heen wilt, wil leren te dichten. Anders blijf jij in die enorme vergissing leven waar ik een hele tijd in zat.

Reconnect your Inner Power Een persoonlijk afgestemd transformatietraject met snelle positieve veranderingen op alle gebieden in en om je heen in je leven. Waar wacht je nu nog op?

Reconnect your Inner Power

Wil je meer Informatie?

Voel je vertrouwd en geen onbekende en kijk rustig rond op mijn website, lees over wie ik ben en wat ik doe. Ik wil je graag helpen jezelf te leren helen, zodat jij weet je leven te veranderen op elk oncomfortabel gevoel en/of moment. Laat me weten wat ik voor je kan doen door vrijblijvend onderstaand formulier in te vullen.