Lees nu over de werkwijze van Kim

Heb jezelf lief

WERKEN MET KIM

Werkwijze

Jij wordt je bewust gemaakt van je onbewuste reactie op verschillende weerstanden/stress in en om je heen en waar het zit op verschillende lagen en gebieden. Hierdoor ontdek jij de patronen en gewoontes waar je zo graag vanaf wilt.
Dan ga je bewust anders leren reageren op de weerstand/stress door persoonlijke opdrachten, tips en tricks die op jou persoonlijk zijn afgestemd.
Je hebt elke maand wekelijks een een-op-eensessie en ik ben 24/7 van maandag tot en met vrijdag voor jou bereikbaar. Weet dan dat ik tussen 1 minuut en 24 uur zal reageren op je bericht. 
Je wordt je bewust van hoe je het oncomfortabele in kunt gaan om het comfortabel voor jezelf te maken door anders te reageren dan je deed. Kortom: nieuwe patronen en gewoontes maken voor jezelf.
Je weet je ware zelf te leven en je eigen pad te bewandelen en daarop te blijven, omdat je inziet wat illusie is en de waarheid van jou.

Kim leert je leven met jezelf
WERKEN MET KIM

Kim leert jou leren over jezelf!

Hoe jij je voelt met jezelf ervaar jij om je heen. In elke situatie of moment zit een reflectie van jezelf, alleen denkt men dat het aan de buitenkant ligt terwijl het zich afspeelt aan de binnenkant.
Elk mens reageert anders op spanning en weerstand, maar in plaats van nieuwsgierig te zijn waardoor en waar die spanning opspeelt en vandaan komt, is men eerder geneigd om op deze spanning met ongemak te reageren. Dit om zo snel mogelijk van het oncomfortabele gevoel af te komen, omdat niet geleerd is er anders op te reageren.
Hierdoor blijf je vaak steeds hetzelfde ervaren in verschillende situaties en lukt het je niet om patronen en gewoontes zelf te doorbreken. En je vraagt je dan nog vaak af: waarom heb ik dit steeds?
Als jij je oncomfortabele gevoelens niet durft in te gaan, kun je niet ontdekken hoe je die zelf comfortabel kunt maken en wat er allemaal voor jou is wat je nu niet ervaart en of hebt.
Als jij gewend bent te focussen op wat je niet wilt en dat denkt te controleren aan de buitenkant of om dat te voorkomen en/of voor te zijn (om ervan af te komen), krijg je meer van wat je niet wilt omdat daar je focus de hele tijd ligt. Waar jij op focust, trek je aan. En ik weet jou te ondersteunen hoe jij de focus behoudt op wat je wel wilt in plaats van wat je niet wilt. Als jij je diepere oncomfortabele lagen in durft in te gaan en dus echt onder ogen durft te komen welke invloed jij onbewust hebt op de ander of de situatie dan wil ik dat graag met jou doen. 

Kim Wijnsma paardenfluisteraar

Contact

Voor meer informatie of aanmelden kun je onderstaand formulier invullen. Kim helpt je graag om jezelf en daarmee je geluk weer terug te vinden.