Schrijf je nu in voor de maandelijkse workshop met Kim

Heb jezelf lief

MAANDELIJKSE WORKSHOP MET KIM

Waar gaat het over?

Elke maand wordt er een workshop georganiseerd over verschillende onderwerpen. Alle workshops staan centraal om meer je eigenwaarde in te zien, zelfliefde te creëren met praktische tools die je leven direct naar een next level brengen. Jij gaat inzien welke innerlijke conflicten er in je spelen en weten hoe jij daar vanaf komt. Je gaat ervaringen opdoen waarmee je op een liefdevolle manier anders met je dagelijkse innerlijke conflicten kunt omgaan..

Kim's workshop
BLOKKADES?

Weg met negativiteit!

Hoe krijg jij je innerlijke wereld weer in balans? Dit is wat je gaat leren tijdens deze workshop. De blokkades en negatieve overtuigingen die in jou spelen, weet jij op een liefdevolle manier op te lossen. Daarnaast leer je hoe jij je weer heerlijk kunt voelen in je lichaam door lekker te bewegen. Omdat er op verschillende plekken onrust kan ontstaan in jou voel ik een drang om je daarvan bewust te maken; waar in het lichaam speelt het en hoe kun je daar vanaf komen? Uit ervaring weet ik dat veel mensen zich niet bewust zijn van waar het ongemak of de onrust in het lichaam zit. Ze zoeken antwoorden buiten zichzelf, omdat het ze niet geleerd is hoe ze het op een andere manier kunnen doen.

EIGEN ERVARING

Kim leert je uit kennis en eigen ervaring

Doordat ik er zelf achter ben gekomen hoe ik met al mijn innerlijke conflicten, blokkades en belemmerende overtuigingen om kon gaan en die op te lossen, geef ik deze workshops met enorm veel liefde, omdat ik graag met je deel hoe je dat allemaal kunt doen. Lees hier meer over Kim!

Kim Wijnsma coaching mens dier relatie

Informatie over de workshops

 – Workshops worden altijd gegeven in een safe place met gelijkgestemden.
 – Tijdens zwangerschap is mijn advies om niet deel te nemen aan een van mijn workshops.
 – Workshop afgestemd op de behoefte van jou is mogelijk met een eigen gecreëerde groep op      aanvraag
 – Workshop voor personeel van een bedrijf is alleen mogelijk met een duidelijke doelstelling waar er      onrust/conflict is, gericht op het samenwerken van een team.
 – Meer info over de Cazemier Boerderij te Tolbert vind je hier
 – Deze investering in jezelf kost slechts €55,- p.p.

Meld je aan voor de workshops

Meer informatie of aanmelden? Vul het onderstaande formulier in en ik meld mij zo spoedig mogelijk bij jou!