Volg nu 1 op 1 Coaching door Kim

Heb jezelf lief

Kim Wijnsma Coaching

Kim Wijnsma is al 20 jaar een liefdevolle doortastende Coach in het ondersteunen van mens dier ‘’hond of paard’’ relatie en ondersteund sinds 5 jaar ook in mens zelfliefde relatie. Kim kan je verder helpen bij het vinden van je authentieke zelf door jou de juiste strategie laten vinden hoe jij aligned je leven verder kunt leven.

Online 1 op 1 Sessie

Tijdens de coaching sessies belicht Kim op een vriendelijke duidelijke manier de juiste strategie die uniek is voor jou om vanuit je authentieke ware zelf te kunnen leven. Kim belicht jou waar jij het niet moet zoeken met waarin je direct actie kunt nemen en maakt je bewust welke weerstanden je daarbij met jezelf tegen gaat komen. Kim verteld je hoe je door deze weerstanden heen kunt komen zodat je daadwerkelijk de gewenste verandering in en om je heen gaat ervaren. Soms zit je zo vast in een situatie dat je denkt dat er geen uitweg meer is. Kim weet je die uitweg gelijk te vinden die je niet in je denken kunt bedenken.

Het beste voor jezelf

Ben jij iemand die steeds hongerig blijft naar meer zelfkennis? En het gevoel hebt dat je nog steeds niet genoeg weet? Draait alles altijd bij jou om een ander gelukkig te maken en eigenlijk zelf niet weet wat jou nu echt gelukkig maakt? Geld voor jou geen issue is en als je iets nieuws tegenkomt dat ook weer wilt leren? Stop daar nu mee, het enige wat jij mist is de JUISTE STRATEGIE van het toepassen van alle kennis die je al hebt opgedaan. Zelfinvestering is alleen de sleutel als jij het weet te integreren in je eigen leven. Hierbij help ik jou!

Kim haalt het beste uit jezelf

Waarom een 1 op 1 Sessie?

De meeste mensen leven vanuit hun hoofd. Ze denken dat het probleem alleen bij hun lichaam ligt, terwijl er iets in hun gedachtengang aan de hand is. Een 1 op 1 sessie met Kim kan hier meteen verandering in brengen.

Download Gratis Factsheet

“Creëer een Fantastisch Krachtig Leven voor jezelf in zes stappen”

NU DOWNLOADEN
Kim leert jou hoe jij het beste haalt uit jezelf

Wat gaan we doen?

Om tot de kern van je huidige probleem te kunnen komen:

– Moet jij het oncomfortabele durven ingaan met jezelf omdat comfortabel te kunnen leren maken. Weten hoe en durven compassie en liefdevol te leren zijn naar al je gemaakte ”fouten” – Moet jij durven anders te doen en dat ook blijven doen om oude patronen en gewoontes te kunnen doorbreken en om zelf nieuwe patronen te kunnen creëren. Alleen Jij kunt jezelf bevrijden van je dagelijkse drukke bestaan om van elke dag weer te genieten en je goed te voelen met jezelf.

Wat kan Kim voor je Betekenen?

Tijdens een sessie laat ik jouw inzien waar de kern van jouw probleem nu ligt. Nadat jij weet waar en wat de kern is van het probleem, dan leer ik jou de juiste strategie en kan je zelfstandig aan het werk om blijvend van je ”problemen” af te komen. Als je eenmaal de juiste strategie weet, heb je ook niemand meer nodig.

Meer weten?

Vraag mij vrijblijvend om informatie of meld je aan voor een gratis informatiegesprek. Blader rustig door mijn website om te ervaren hoe ik ben en werk. Tot gauw!