Volg nu 1 op 1 Coaching door Kim

Heb jezelf lief

Kim Wijnsma Coaching

Kim Wijnsma is al 20 jaar een liefdevolle en doortastende coach die gespecialiseerd is in het ondersteunen van de relatie tussen mens en dier, of het nu gaat om honden of paarden. Sinds 5 jaar biedt ze ook begeleiding op het gebied van zelfliefde en menselijke relaties. Kim kan je helpen om je authentieke zelf te ontdekken door de juiste strategie te vinden waarmee jij je leven in lijn kunt brengen en vervolgens kunt voortzetten.

Online 1 op 1 Sessie
Tijdens de coaching sessies belicht Kim op een vriendelijke en duidelijke manier de specifieke strategie die uniek is voor jou, zodat je kunt leven vanuit je authentieke, ware zelf. Kim wijst je op plekken waar je misschien niet hebt gezocht, en geeft aan waar je direct actie kunt ondernemen. Ze maakt je bewust van eventuele weerstanden die je tegenkomt en vertelt je hoe je deze kunt overwinnen, zodat je daadwerkelijk de gewenste verandering in jezelf en je omgeving kunt ervaren. Soms zit je zo vast in een situatie dat je denkt dat er geen uitweg meer is. Kim weet de weg te vinden die je zelf wellicht niet in je gedachten had kunnen bedenken.
Het beste voor jezelf
Ben je iemand die voortdurend op zoek is naar meer zelfkennis en het gevoel heeft dat je nog niet genoeg weet? Draait alles in jouw leven altijd om het gelukkig maken van anderen, terwijl je eigenlijk niet precies weet wat jou écht gelukkig maakt? Heb je genoeg financiële middelen en pak je alles aan wat er maar voor verschijnt aan nieuwe dingen om te leren?  Het enige wat je mist, is de JUISTE STRATEGIE om alle kennis die je al hebt opgedaan toe te passen. Zelfinvestering is pas effectief als je het weet te integreren in je eigen leven. Hierbij kan ik je helpen!
Kim haalt het beste uit jezelf

Waarom een 1 op 1 Sessie?

Veel mensen zijn geneigd om hoofdzakelijk vanuit hun denken te leven en schrijven problemen vaak toe aan fysieke en of omgeving oorzaken, zonder zich bewust te zijn van het effect en de invloed van hun gedachten. Een individuele sessie met Kim kan onmiddellijk een verschuiving teweegbrengen en helderheid bieden over de gedachtepatronen die aan de basis liggen.

Download Gratis Factsheet

“Creëer een Fantastisch Krachtig Leven voor jezelf in zes stappen”

NU DOWNLOADEN
Kim leert jou hoe jij zelf het beste haalt uit jezelf!

Wat kan Kim voor je Betekenen?

In een sessie help ik je inzicht te krijgen in de kern van jouw probleem. Zodra je helder hebt waar het probleem zich bevindt en wat het precies inhoudt, begeleid ik je bij het ontwikkelen van de juiste strategie. Hierdoor kun je zelfstandig aan de slag gaan om blijvend van je ‘problemen’ af te komen. Eenmaal vertrouwd met de juiste strategie, zul je merken dat je niemand anders meer nodig hebt.

Meer weten?

Vraag mij vrijblijvend om informatie of meld je aan voor een gratis informatiegesprek. Blader rustig door mijn website om te ervaren hoe ik ben en werk. Tot gauw!