Volg nu een-op-een transformatietraject

Heb jezelf lief

TRANSFORMATIETRAJECT EEN-OP-EEN

Reconnecting your Inner Power!

Dit een-op-een halfjaarstraject is alleen voor diegene die klaar zijn om de diepere lagen in hun in te gaan. Begrijpen dat ze nu anders moeten gaan doen en daarin ondersteuning willen hebben. Durven in te gaan wat ze nu nog oncomfortabel vinden en zelf willen leren het comfortabel te maken, zodat er eindelijk meer rust en ruimte ontstaat in hun zelf en hun leven en weer weten hoe ze dagelijks kunnen genieten en plezier ervaren. Klaar zijn om een fantastisch leven voor zichzelf te creëren.

Zelf al veel innerlijk werk hebben gedaan en toch nog niet de verandering hebben ervaren die ze graag willen ervaren. Wel inzien dat ze het niet bij een ander kunnen halen maar nog niet weten hoe ze dat nu precies met hun zelf kunnen doen.
In dit gepersonaliseerde traject gecombineerd met fysieke actie, mindset, persoonlijke coaching, ontwaken we diepe inner powers en activeren we de energie die zorgt voor meer (zelf)vertrouwen, succes, flow, ease, stabiliteit, sensualiteit en groter impact/bereik. We gaan samen de diepte in, verkennen elke mogelijke laagje tussen waar je nu staat en waar je heen wilt en wat je nu moet gaan doen, terwijl we nieuwe ruimte creëren voor jou innerlijke stroom, lichtheid en kracht van binnenuit. De plek in jou vind waardoor jij je hart ingevingen weer doorkrijgt in je mind.

HOE WERKT HET

Programma

Elke maand ontvang je persoonlijke opdrachten, tips & tricks die persoonlijk op jouw afgestemd zijn. Daarnaast hebben we elke maand wekelijks 1:1 sessies 3 online en 1 live als die mogelijkheid daar is. Na de eerste 2 maanden krijg je toegang tot het Online Programma.
Onderwerpen die voorbij zullen komen tijdens de sessies zijn:
– grenzen stellen
– plek innemen & ontvangen
– mannelijke / vrouwelijke energie
– magnetische presence & natuurlijk leiderschap
– sensualiteit & sacred sexuality
– hogere omzet & zielspurpose
– verborgen gifts & healing power

OP JOU PERSOONLIJK AFGESTEMD

De sessies & meer

De sessies zijn persoonlijk op jou afgestemd en geven je richting en focus. De opdrachten bespreken we tijdens de 1:1 sessies.

Vragen & communicatie:

Ik ben bereikbaar via WhatsApp (zie knop) of via onderstaand formulier. Ik zal zo snel als mogelijk (binnen 1 minuut en 24 uur) bij je terug komen.