Volg nu mijn Groepscoaching

Heb jezelf lief

GROEPSCOACHING

Reconnecting your Inner Power!

Dit Groepstraject is voor vrouwen 30+, ondernemers, coaches & healers, HSP’ers en mensen die dagelijks vastlopen met zichzelf, die klaar zijn om de diepere lagen in te gaan wat ze nu nog oncomfortabel vinden en zelf willen leren het comfortabel te maken, zodat er eindelijk meer rust en ruimte ontstaat in hun zelf en hun leven en weer weten hoe ze dagelijks kunnen genieten en plezier ervaren.
In dit groepstraject gecombineerd met fysieke actie, mindset, persoonlijke coaching en masterclasses, ontwaken we gezamelijk diepe inner powers en activeren we de energie die zorgt voor meer (zelf)vertrouwen, succes, flow, ease, stabiliteit, sensualiteit en groter impact/bereik. We onderzoeken elk mogelijke laagje tussen waar we nu staan en waar we heen willen en wat je nu moet gaan doen, terwijl we nieuwe ruimte creëren voor jouw natuurlijke stroom, lichtheid en kracht van binnenuit gezamenlijk in een gelijkgestemde groep.

Reconnect inner power groepstraject
ELKE MAAND GROEPSOPDRACHTEN

Programma

Elke maand ontvangt iedereen persoonlijke- en groepsopdrachten, tips & tricks die persoonlijk op jou afgestemd zijn. Daarnaast heb je om de week een online een-op-eensessie en een keer per maand een gezamenlijke masterclass. Ook heb je toegang tot de besloten Facebookgroep waar jij al je ervaringen, vragen en inzichten met mij en de andere deelnemers kunt delen. Na de eerste twee maanden krijgt iedereen toegang tot het Online Programma die je zelf gaat doorlopen.
Onderwerpen die zeker voorbij zullen komen tijdens dit traject zijn:
– grenzen stellen
– je plek innemen & ontvangen
– mannelijke en vrouwelijke energie
– magnetische presence & natuurlijk leiderschap
– sensualiteit & sacred sexuality
– hogere omzet & zielspurpose
– verborgen gifts ontdekken

Reconnect inner power groepstraject met Kim Wijnsma
OP JOU PERSOONLIJK AFGESTEMD

De een-op-eensessies

De sessies zijn persoonlijk op jou afgestemd en geven je richting, focus en ze zullen je voorbereiden op het vertrouwen op het onbekende. De opdrachten bespreken we tijdens de een-op-eensessies. En er is ruimte voor vragen, allemaal om jou te ondersteunen om naar je next level te gaan! Weten wie Kim is? Lees hier meer.

Contact & Vragen

Meld je nu direct aan voor dit prachtige transformerende groepstraject! Ik ben bereikbaar via Whatsapp of vul dit onderstaande formulier in en ik meld mij zo spoedig mogelijk bij jou!